Benkene til Kim 2021 > Metanoia natt

2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021
2021

I anledning Lina Viste Grønli sin skulptur tilegnet Kim Friele på Vågsallmenningen blir det arrangert performancer på plassen under Regnbuedagene 5., 10. og 12. juni.

Sted: Benkene til Kim, Vågsallmenningen (via Pride House), samt på fasaden til Kunsthall 3,14 på Vågsallmenningen 12, mellom 10. - 25. juni

10. juni kl 18:30
Metanoia natt
Linn Cecilie Ulvin

'Når natta kommer etter metanoia handler det kanskje mer om drøm enn om rituale, om forelskede som møtes i hemmelighet, på tvers av klasse, etnisitet og kjønn, om det som gjør de elskende uforutsigbare, - å ikke lenger være bundet til noen kontrakt, åpne for endring.'

Linn Cecilie Ulvin presenterer en performance, der Ulvin fremfører en tale basert på et nyskrevet tekstverk. Store bannere som inneholder utdrag av teksten som fremføres, vil ramme inn plassen. En gruppe deltagere vil bære bannerne, og delta i fremførelsen. Metanoia, fra gresk, betyr opprinnelig endring, å forandre tanke eller mening.

Performancen vil, etter at Ulvin og aktørene har forlatt plassen, fortsette å være en del av det offentlige rommet i Bergen på fasaden til Kunsthall 3,14 frem til den 25. juni.

Linn Cecilie Ulvin (f. 1969 i Drammen) er billedkunstner, forfatter og kurator utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo, Skrivekunstakademiet i Hordaland og The Desmond School of Mime i London. Den 5. juni 2021 åpner Ulvin en duo-utstilling med sin partner Vanna Bowles på Hå Gamle Prestegård. Hun er kurator for SAMMENomGATA i Oslo, et temporært kunstprosjekt i forbindelse med oppgradering av Thorvald Meyers gate på Grünerløkka 2018-2021. Ulvin har publisert romanene «Nærmere kjærligheten» og «Himmelen bak er slitsomt blå» på Tiden forlag. Hun har de siste årene vist separatutstillinger på Kunstplass i Oslo, House of Foundation i Moss og Tegnerforbundet i Oslo, samt deltatt på gruppeutstillinger som Seeable/Sayable på Kunstnernes Hus, Fakta, historier og anekdoter på Kunsthall Stavanger og Kvinnelige pionerer- nye stemmer på Lillehammer Kunstmuseum. Linn Cecilie Ulvin bor og arbeider på Nesodden.

Performancen er kuratert av Maya Økland og produsert av Gunnbjørg Johannessen/Syv Mil AS

Takk til Kunsthall 3,14

Støttet av KORO, Kulturrådet og Fritt Ord

Foto: Roy Bjørge